Op zoek naar chat software?

chat software
Chatten communicatie Wikipedia.
Chatten van het Engelse to chat: kletsen, praten is het voeren van een gesprek door het over en weer typen van tekst tussen twee of meer gebruikers van computers. De verbinding loopt via internet. 4 Chatten door bedrijven. 5 Software of protocol.
Online hulpverlening VCLB Koepel.
De ervaringen in dit voortraject worden meegenomen in het experiment dat West-Vlaanderen opstart in het voorjaar 2014. De vrije CLB-Koepel zorgt voor de nodige software zodat beide projecten zoals gepland kunnen uitgevoerd worden. De grenzen van het chataanbod worden stilaan concreet. De CLB-chat zal zowel in Limburg als West-Vlaanderen bereikbaar zijn op woensdag. Wellicht wordt de duur beperkt tot 2u, ergens tussen 15u en 21u. Op de welkompagina van de chat wordt aangegeven dat vooral ondersteuning, info en advies wordt aangeboden en het niet de bedoeling is om chatbegeleiding aan te bieden.
Verruil live chat software voor moderne berichten Freshchat van Freshworks.
Medeoprichter en CEO India. Na onze overstap naar Freshchat is ons chat-naar-conversiepercentage en het responspercentage van onze campagnes met 50% gestegen. Hoofd Klanttevredenheid en Sales. Verruil live chat software voor een moderne berichtenervaring. Begin nu met uw gratis proefperiode van 30 dagen.
Chat Software FilterinternetFilterinternet Internet Filters.
You are here: Home / Chat Software. Met het ChatChecker kunt u de chatgesprekken opnemen en bekijken. U heeft de mogelijkheid om chatgesprekken via uw email te krijgenen, zonodig gewaarschuwd te worden als bepaalde woorden in een chat worden gebruikt.
Live chat software Live chat voor de klantenservice Belco.
De tool van Belco berekent nauwkeurig wanneer je voor het laatst actief was, zodat bezoekers exact weten wanneer ze een reactie van je kunnen verwachten. Dankzij onze conversatie historie kunnen bezoekers eenvoudig en snel belangrijke informatie in de live chat terug vinden.
Chatra live chat software.
Chatra, a live chat messenger app designed to infuse the most popular elements of mobile messengers into traditional live chat software, is helping small businesses effectively engage with prospective customers. Features like avatars, conversation history, group chat, typing indicators, and more are adding a human touch to a traditionally lackluster process and boosting sales in the process.
Live Chat software ISL Online.
Lees de gebruiksaanwijzing. We hadden een professionele en betrouwbare live chat service nodig met de mogelijkheid om een externe desktop sessie te starten om een externe computer aan te sluiten en te bedienen. ISL Online was veruit het meest overtuigende product met een goede prijs-prestatie verhouding. Alvaro Rudíez, PR Manager, Arsys. Onze live chat software is vertaald in meer dan 30 wereldtalen.
Live chatsoftware met Zendesk Chat.
Zopim is now called Zendesk Chat. Continue to strike up conversations using your favorite live chat software. Ga het gesprek aan. Bereik uw klanten, direct via het web, mobiele apparaten en messaging. Geef een geldig e-mailadres op. Overzicht Kenmerken Prijzen Contact. Probeer Chat gratis uit.

Contacteer ons