Meer resultaten voor chat

chat
Chat OverKop.
Waar kan je terecht? Je bent altijd welkom in 1 van de 5 OverKop-huizen. of via de online chat waar je elke dag tussen 18u en 22u, behalve op zon en feestdagen met een medewerker kan chatten. Albert I Prom.
online chat support De Netweters.
Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Zoek in plaats daarvan naar. Feedback en suggesties. online chat support. online chat support. Alle onderwerpen als nieuw markeren. Onderwerp als gelezen markeren.
Nu praat ik erover Vertrouwenscentrum Kindermishandeling.
Gebruik best steeds dezelfde nickname. De chat is bedoeld voor mensen die ernstig willen praten over hun probleem/vraag. Geef hen daartoe de kans en neem de tijd niet af van deze mensen door, zomaar voor de lol, met onze medewerkers te chatten.
Le Chat Noir.
Chat met ons a-Buddy Geadopteerd op zoek naar een luisterend oor?
Help je ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen binnen raken op deze chat? Dat kan door zelf de chat niet te belasten met onechte gesprekken of verschillende chats na elkaar. Spelregels van de chat. Bij a-Buddy kan je terecht met vragen, of voor een luisterend oor.
Google wil met Chat de klassieke sms begraven technologie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Google wil met Chat de klassieke sms begraven. 23-04-18, 08.35u BHL. Google wil af van de ouderwetse sms en slaat samen met telecomoperatoren de handen in elkaar om Android-toestellen standaard met een rijkeberichtenapp uit te rusten. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail.
Google breidt Hangouts Chat en Meet uit buiten G Suite Techzine.be.
In maart 2017 hebben we onze plannen aangekondigd om het klassieke Hangouts te evolueren naar twee ervaringen die teams samenbrengen: Hangouts Chat en Meet. Chat en Meet zijn beschikbaar voor G Suite-klanten vandaag en zullen ook voor consumenten beschikbaar zijn.
Stel je vraag via Chat ING.

Contacteer ons